2023 YKS Ek Yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kampüste kayıt işlemleri 27 Eylül  – 3 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Elektronik kayıtlar ise 27 – 29  Eylül 2023 tarihleri arasında E-Devlet üzerinden yapılabilecektir. E-kayıt bilgileri için tıklayınız.

*Kayıt saatleri 09:00 – 17:00 saatleri arasındadır. Hafta sonu kayıt yapılmamaktadır.

Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Kayıtlar Öğrenci İşleri müdürlüğü tarafından yapılacaktır.

ADRES

ULAŞIM

Kampüs, çevre yoluna doğrudan bağlantı sağlayan düzenleme ve trafik yönlendirme levhaları izlendiğinde, kolayca ulaşılabilecek bir noktadadır. Şehir içi ve şehirlerarası karayolu ulaşım kolaylığı, Üniversite’nin öğrenci ve velisine sunduğu bir ayrıcalıktır. Kampüse, kent içi ulaşımda metro hattı tercih edilerek, kolay ve güvenli şekilde ulaşılabilir. Metronun “Bölge “metro istasyonunda inildiğinde, Kampüs üst geçit ile ulaşılabilecek kadar yakındadır.

Yaşar Üniversitesi

Yaşar Üniversitesi, Selçuk Yaşar Kampüsü, Üniversite Caddesi, No:37-39, Ağaçlı Yol, Bornova, İzmir PK. 351000 (232) 570 70 70[email protected]