Sağlık Bakanlığınca getirilen Covid-19 tedbirleri nedeniyle mekanlarda bulunacak kişi sayısı sınırlandırılmıştır. Bu nedenle kayıt günleri ve saatleri Fakülte/Yüksekokullara göre ayrı ayrı belirlenmiştir. Kayıt için belirtilen gün ve saatte gelinmesi büyük önem arz etmektedir. Alınan sağlık tedbirleri gereği kayıt sırasında öğrenci dışında iki (2)  kişinin kampüse girişine izin verilecektir.

Kayıt saatleri:09.00-17.00 arasındadır. Hafta sonu kayıt yapılmamaktadır. 28 Ekim 2021 öğleden sonra ve 29 Ekim 2021 tarihlerinde Cumhuriyet Bayramı resmi tatili olması sebebiyle kampüste kayıt alınmayacaktır.28 Ekim 2021 tarihinde saat 12:00 ‘ye kadar kampüste kayıt yapılabilecektir.

Öğrenci ve ziyaretçilerin, Kampüs girişinde HES kodu kontrolü ile giriş sağlanacaktır. HES uygulamasında bulunan ayarların açık konuma getirilmesi gereklidir. Detaylı bilgiler için tıklayınız.

YKS İkinci Ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kampüste kayıt işlemleri 26 Ekim – 1 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacaktır

Elektronik kayıtlar ise 26 – 31  Ekim 2021 tarihleri arasında yapılabilecektir. E-kayıt bilgileri için tıklayınız.

*Kayıt saatleri 09:00 – 17:00 saatleri arasındadır. Hafta sonu kayıt yapılmamaktadır.

Bankacılık ve Sigortacılık
Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon
Bilgisayar Programcılığı
İş Sağlığı ve Güvenliği
Deniz ve Liman İşletmeciliği

Turizm ve Otel İşletmeciliği
Grafik Tasarımı
Marina ve Yat İşletmeciliği
Mimari Restorasyon
Gıda Teknolojisi

Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Dış Ticaret
Lojistik

Bilgisayar Mühendisliği
Yazılım Mühendisliği

Enerji Sistemleri Mühendisliği
Endüstri Mühendisliği
İnşaat Mühendisliği

Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce-Fransızca) (UOLP-ECAM-Lyon)
Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Tüm Bölümler

ADRES

ULAŞIM

Kampüs, çevre yoluna doğrudan bağlantı sağlayan düzenleme ve trafik yönlendirme levhaları izlendiğinde, kolayca ulaşılabilecek bir noktadadır. Şehir içi ve şehirlerarası karayolu ulaşım kolaylığı, Üniversite’nin öğrenci ve velisine sunduğu bir ayrıcalıktır. Kampüse, kent içi ulaşımda metro hattı tercih edilerek, kolay ve güvenli şekilde ulaşılabilir. Metronun “Bölge “metro istasyonunda inildiğinde, Kampüs üst geçit ile ulaşılabilecek kadar yakındadır.

Yaşar Üniversitesi

Yaşar Üniversitesi, Selçuk Yaşar Kampüsü, Üniversite Caddesi, No:37-39, Ağaçlı Yol, Bornova, İzmir PK. 351000 (232) 570 70 70[email protected]